16.4 C
Pals
Dilluns, 6 maig 2024
- Publicitat -

Dijous de temps insegur amb descens tèrmic i ruixats

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dijous que ja comencem molt ennuvolats i ja amb algun plugim a la comarca. I és que la jornada d’avui tindrà aquest comportament gris i plujós. Esperem un dia entre molt i força ennuvolat, i fresc.

La notícia també serà el descens de temperatures que avui serà més evident pel fet de no tenir el dia gaire o gens asolellat. Anirem dels quasi 10 ºC mínims, als quasi 20 ºC màxims. El dia no serà tan comfortable. I l’ús del paraigua serà en qualsevol moment del dia.

Així doncs, plugims i petits ruixats, que ara al matí podran ser d’àmbit local al Baix Empordà. Seran restes de ruixats que hauran precipitat durant la matinada i aniran acabant la seva energia. I ruixats convectius, més extensos en territori i més intensos, que podran anar acompanyats de tempesta, per la tarda d’avui dijous. En total, un dia de primavera inestable amb fresca i pluja que podrà acumular quantitats entre 5 i 10 litres per metre quadrat, al Baix Empordà.

I pels propers dies seguirem amb la situació de ruixats, que mica en mica anirà deixant pluges amb comportament diferent i anirà regant la nostra comarca. I demà divendres serà una nova oportunitat de veure ruixats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Joves o precaris

En les últimes dècades, l'edat que marca el final de la joventut ha experimentat un desplaçament significatiu. A la...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -