14.2 C
Pals
Dimarts, 26 setembre 2023
- Publicitat -

Palafrugell rebrà 2 MEUR dels fons Next Generation per millorar el model turístic

Inclou convertir en zona de vianant el front marítim de Llafranc o un nou aparcament dissuasiu

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell rebrà 2 MEUR dels fons Next Generation per millorar el seu model turístic. Entre les iniciatives, hi ha la regulació d’accés al llocs singulars, la restauració ambiental de flora invasora al camí de ronda, la instal·lació de punts de càrrega de vehicles elèctrics, la conversió en zona de vianant del front marítim de Llafranc o la instal·lació de quatre aparcaments de bicicletes amb control d’accés. També preveu la creació d’una estratègia de promoció turística en línia, el control de fluxos i el seu impacte turístic amb sistemes digitals o la reconversió de les zones més turístiques del municipi amb un nou aparcament dissuasiu.

A banda d’aquest ajut, Palafrugell ha rebut subvencions per actuacions dins el Pla de Millora d’Oportunitats Educatives del curs 2022-2023 amb 78.873 euros; per actuacions en Entorns Residencials de Rehabilitació Programada per 2.192.387,43 euros; per a la modernització d’Equipaments Culturals; amb 6.329 euros; per l’adquisició de llibres destinats a la Biblioteca Municipal, amb 3.000 euros i per la col·laboració amb l’Agència d’Habitatge de Catalunya en relació als programes d’ajuts en matèria de rehabilitació residencial, de 20.000 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×02

Al segon capítol d'aquesta temporada, hem repassat l'actualitat amb el Girona FC líder de primera divisió. Ens ha acompanyat...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -