14.8 C
Pals
Diumenge, 25 setembre 2022
- Publicitat -

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El turisme britànic podrà tornar a viatjar aquest estiu, aixi ho va anunciar el primer ministre Boris Johnson. En aquest sentit, Judit Lloberol, gerent del Grup Costa Brava Centre, ha explicat a Ràdio Capital que reben molt bé la notícia i que estan convençuts que superaran les xifres satisfactòries dels mesos de juliol i agost de l’any passat, però que abans, cal una obertura de fronteres.

Un pas previ: Setmana Santa

Lloberol ha explicat que “és molt difícil prendre decisions de quan i com obriran els establiments amb les mesures actuals i la constant incertesa”, i que per això molts es plantegen obrir passat Setmana Santa. “Mantenir les estructures i el personal en condicions, si no flexibilitzen mesures i mobilitat és difícil de sostenir”.

Així doncs, l’objectiu és intentar obrir abans de l’estiu, però tal i com ha explicat Lloberol, “el fet de no poder desplaçar-se i canviar de comarca amb reserva d’allotjament impedeix una obertura a curt termini”. Per això, ha reclamat que necessiten que la informació els arribi abans i, en segon lloc, l’obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -