13.7 C
Pals
Dimarts, 6 desembre 2022
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

Des de la setmana passada, només hi ha un agent a la comissaria que atén i desvia les trucades als Mossos d'Esquadra

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei de Policia Local durant les nits i només cobrir els torns de dia, segons ha informat el Diari de Girona. Les mesures s’han pres després que durant aquestes últimes setmanes el cos policial decidís deixar de fer hores extres com a protesta davant de «l’excés d’hores» que feien. A partir d’ara, només hi haurà un agent durant el torn de nit que s’encarregarà de respondre el telèfon i derivar la incidència als Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Guíxols.

Segons fonts municipals, «s’ha decidit prioritzar i cobrir els torns de dia». Aquesta situació de moment no té data de retorn i segurament es mantindrà fins que la plantilla i l’Ajuntament arribin a un acord.

Fa uns dies, la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) denunciava que no es pagava als membres del cos les cinc hores setmanals que fan “de més”. Fonts del CSIF expliquen que s’han reunit amb l’Ajuntament i que veuen bona predisposició, tot i que no comptaven amb tota la informació sobre la problemàtica. A més, esperen poder trobar una solució perquè els policies locals de Calonge i Sant Antoni cobrin el que els pertoca.

Els sindicats també denuncien la falta de personal, recorden que pròximament hi haurà dues jubilacions i que es col·locarà personal interí, fet que segons afirmen fa baixar la qualitat del servei.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Xavi Gaitx: “Volem que els participants descobreixin la bellesa i la complexitat de l’Ardenya”

Per avançar-nos algunes de les novetats de l'edició d'enguany i donar-nos alguns detalls més sobre la cursa ens ha visitat al Supermatí un dels membres de la organització, Xavi Gaitx. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -