30 C
Pals
Dilluns, 14 juny 2021
- Publicitat -

El viver d’empreses Nexes de Forallac creix amb persones amb segona residència que hi teletreballen

El centre també ha incorporat dues noves empreses en plena crisi de la covid-19

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El viver d’empreses de Forallac ha incorporat dues noves empreses en plena crisi per la covid-19, ha mantingut les que tenia –una trentena- i ha incrementat el nombre persones amb segona residència que hi teletreballen. El gerent de Nexes, Quim Gudayol, assegura que durant el confinament van estar treballant “més que mai”. De fet, durant aquest període cap empresa va tancar i en els dos últims mesos s’hi ha instal.lat nous negocis de serveis d’enginyeria fotovoltaica i de distribució de productes farmacèutics. Nexes compta amb diferents despatxos, naus i espais de ‘coworking’ i, darrerament, ha experimentat dos nous tipus de demandes.
Per un costat, la de treballadors d’empreses que teletreballen, però que no volen fer-ho des de casa i opten per anar a un espai més professional, amb contacte amb altre gent i amb una molt bona connexió a Internet. Per l’altre, la d’empreses i professionals de grans ciutats, com Barcelona, per exemple, que tenen segona residència a la zona i opten per treballar des de Nexes un o més dies de la setmana.

Gudayol remarca que, en plena pandèmia, algunes empreses van haver de “repensar” els seus negocis. Per ajudar-los, als emprenedors que no van facturar res entre els mesos de d’abril i maig, no els van cobrar res. L’única baixa que ha patit el viver de Forallac els últims mesos és la de marca de ginebra NUT, que per volum de producció necessita un espai més gran i s’ha instal.lat al polígon industrial de Vulpellac per crear una destil.leria més gran i més adequada a la seva demanda.

Actualment, Nexes està al 80% de capacitat i disposa d’algun despatx i espai de coworking lliure, tot i que les naus estan completes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Wolf Alice actuaran a Barcelona el 6 de març del 2022

Wolf Alice anuncia una gira europea que passarà per la Sala Apolo de Barcelona el 6 de març del 2022, en el seu retorn als escenaris des del 2018. La gira començarà el gener al Regne Unit, on aquesta mateixa setmana han aconseguit la primera posició dels discs més venuts amb “Blue Weekend”, el disc…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -