13 C
Pals
Dijous, 22 abril 2021
- Publicitat -

Els jutjats de Sant Feliu de Guíxols han despertat amb excrements a la porta

És una acció protesta per part dels CDR amb l’eslògan “Merda de Justícia”

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquest matí, l’entrada als jutjats de Sant Feliu de Guíxols estava bloquejada per una muntanya de fems, tal com ha informat el Diari de Girona. El motiu: una protesta del Comitè en Defensa de la República en contra la justícia espanyola.

Es tracta d’una reivindicació descentralitzada, que s’ha desenvolupat a altres municipis del territori català: Figueres, Santa Coloma de Farners, Granollers, Manresa, Gandesa i Solsona. Doncs, els membres del CDR, han optat per penjar a la xarxa fotografies del resultat.

A Twitter doncs, s’han vist imatges de les portes de les institucions amb fems, bosses d’escombraries, cartells i pancartes. La majoria acompanyades de textos en contra del sistema jurídic espanyol. Ressalta, l’eslògan de la protesta “Quina merda de justícia” però també, altres missatges com “A què fa olor la justícia espanyola?” o simplement emoticones de caques.

Aquesta acció sorpresa és una reacció davant les actuacions de la justícia espanyola per part dels CDR. Qui als seus perfils en les xarxes socials han concretat algunes mesures amb les que estan en desacord. Per exemple, denuncien les sentències de les hipoteques, els desnonaments, la penalització a la llibertat d’expressió o la persecució de l’independentisme, entre d’altres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Feliu de Guíxols obtindrà una injecció de 60.000 euros de la UE per a extraescolars

Tal com informa El Punt Avui, Sant Feliu de Guíxols rebrà una subvenció de 60.000 euros per destinar-la a activitats extraescolars. El Pla de Millora d'Oportunitats Educatives (PMOE) preveu aquest ajut procedent de la Unió Europea del qual se'n podran beneficiar unes 150 famílies amb alumnes de totes les escoles de primària del municipi, tant les públiques com la concertada del Cor de Maria-Sant Josep. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -