13.1 C
Pals
Divendres, 1 desembre 2023
- Publicitat -

Els productes del Baix Empordà arriben al mercat francès de Sant-Andreu

Els productes del Baix Empordà s'han mostrat a la la quarta edició de la mostra, juntament amb altres productes locals d’Olot; tot ressaltant l'oportunitat de poder vendre la marca Empordà al mercat transfronterer de França

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La marca Sóc Natural del Baix Empordà ha iniciat una “oportunitat” pel negoci comercial del Baix Empordà en ser la primera empresa en participar en el mercat transfronterer de Saint-André a França.

Es tracta, de la primera vegada que el Consell Comarcal del Baix Empordà ha col·laborat amb l’Ajuntament francès per poder participar en aquest mercat transfronterer que ha celebrat la seva quarta edició aquest diumenge 20 de setembre.

De fet, la possibilitat de vendre les herbes aromàtiques i els productes derivats de la marca Sóc Natural, ha permès obrir, “una bona oportunitat per vendre la marca Empordà arreu i ampliar horitzons”, com ha explicat Xavier Dilmé, vicepresident i conseller de Turisme i Promoció Econòmica del Consell Comarcal en un comunicat a la premsa.

A més a més, Dilmé va més enllà i assegura que aquesta nova oportunitat també ajudarà als productors locals a “emprendre noves relacions més enllà” del Baix Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós acull l’acte commemoratiu amb motiu del Dia internacional de solidaritat amb el poble palestí

Palamós s’ha sumat al Dia internacional de solidaritat amb el poble palestí, que es commemora cada 29 de novembre
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -