8.9 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Berges, advocat de Dolors Bassa: “és difícil de preveure quan pot sortir Dolors Bassa de la presó, tot dependria de la nova pena”.

Pedro Sánchez vol portar aquesta tardor al Congrés dels Diputats la reforma del delicte de sedició.

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

La Bisbal impulsa una campanya contra la presència d’excrements de gossos a la via pública

La presència d’excrements de gossos a la via pública de la Bisbal és una de les principals queixes ciutadanes. L’actitud insolidària dels propietaris que no recullen les defecacions dels seus gossos ja ha esdevingut un problema de convivència.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Segons ha avançat aquest cap de setmana La Vanguardia, Pedro Sánchez vol portar aquesta tardor al Congrés dels Diputats la reforma del delicte de sedició. Sies canvia aquest precepte, es podrien reduir anys de presóals líders independentistes. És el pas que vol fer el PSOE per resoldre la situació dels presos. El Tribunal Supremhauria d’aplicar la rebaixa automàticament

Mariano Berges, advocat de Dolors Bassa, ha dit avui en una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital que és una reforma “necessària” i ha recordat que a d’altres paisos del nostre entorn, la pena és molt menor.

 

A banda d’això, també ha explicat les diferents maneres de canviar la llei.

Berges ha dit que “és difícil de preveure quan pot sortir Dolors Bassa de la presó, perquè tot dependria de la nova pena”.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies