La colla Garnatxa de Palafrugell ha criticat aquest dimecres al vespre que els resultats finals al Carroussel Costa Brava els generen una “situació vulnerable” que podria suposar “una pèrdua de qualitat de la seva carrossa” de cara a “propers projectes”. La colla assegura estar “profundament disgustats” per la manera com el jurat va resoldre l’empat en totes les categories puntuables que va haver entre la colla EKSI!!! i la colla Garnatxa.

Els membres del jurat van decidir desempatar mitjançant vot secret, i la colla EKSI!!! va ser la guanyadora final al Carroussel que es va celebrar diumenge 20 de maig.

La colla assegura que entenen la “difícil feina del jurat” però estan “decebuts” per la decisió presa, que segons asseguren, suposarà rebre 1000 euros menys que els guanyadors.

Consideren injusta la resolució del jurat del Carroussel perquè “tot i haver obtingut la mateixa puntuació en tots els aspectes puntuables, el jurat va decidir no atorgar-nos cap dels accèssits que també mereixíem”, segons han explicat al comunicat.

Eduard Gaviña, portaveu de la Colla Garnatxa.

Finalment, consideren que els resultats els deixen en la pitjor situació dels darrers 10 anys i es pregunten per què no es va repartir la dotació econòmica “ex aequo com s’havia fet altres anys”.