EKSI!!! guanya el primer premi del Carrroussel Costa Brava amb “Fantasia del Vent”

S'ha produït un empat que s'ha hagut de desfer amb una votació secreta

El més llegit

La pel·lícula “The Irishman” s’estrena a Palamós abans que a Netflix

A més a més, els cinemes Arinco també acullen del 19 al 23 de novembre el Filmmaker International Film Festival

La Bisbal es vol agermanar amb Altsasu

El cas d'Altsasu és un cas judicial obert de vuit joves de la localitat navarresa per la seva implicació en una baralla amb agends de la Guàrdia Civil fora de servei el 2016 en un bar d'aquell municipi

Premien Pals per la gestió del reciclatge del vidre

Ecovidrio els ha distingit amb la Bandera Verda per haver aconseguit augmentar en un 40% el reciclatge de vidre en relació a l'estiu de l'any anterior

JxCAT Calonge critica ERC per tenir la pancarta dels presos girada

El grup municipal de Junts per Catalunya critica el govern de Calonge i Sant Antoni per seguir amb la pancarta girada, tot i que les eleccions generals ja s'han celebrat

Gairebé un mes de vaga a Suntransfers de Torroella de Montgrí

Els treballadors porten 29 dies de vaga després de l'acomiadament de tres empleats, volen que els reincorporin després d'assegurar que són acomiadaments "nuls" i per "repressió sindical"
Daniel Cortés Morés
Daniel Cortés Moréshttp://danicortes.cat
Coordinador de redacció i responsable de projectes de Ràdio Capital

La colla de Palafrugell EKSI!!! ha guanyat el primer premi de l’apartat de carrosses inèdites del Carroussel Costa Brava celebrat aquest diumenge al municipi. També han guanyat el Trofeu honorífic Carnaval de Carnavals, amb la carrossa titulada “Fantasia del Vent”.

La segona posició ha estat per la colla Garnatxa, que van ser els guanyadors l’any passat. De fet, entre les dues colles s’ha produït un empat perquè els membres del jurat els han atorgat la mateixa puntuació en un primer moment. Això s’ha desfet amb una votació secreta.

Enguany, el Carroussel ha estat seguit per unes 27.000 persones, segons les xifes de l’Ajuntament. Hi han participat 8 colles locals amb les seves carrosses inèdites. Després dels EKSI i la colla Garnatxa, ha quedat en tercer lloc la colla Els Incorrectes amb “Endzeit”; en quart lloc, la colla Els Trompats amb “Elephant Sound 2018”; en cinquè lloc, la colla Imaginació amb “Chronos, el senyor del temps”; en sisè lloc, la colla La Greska amb “Crazy Rouge” i en setè lloc, la colla Confetti, amb “Fins a l’infinit i més enllà”. Finalment, en vuitè lloc la colla Els Dàlmates, “Vintajocs”.

Pel que fa referència a les comparses inèdites el primer premi ha estat per la colla The Queens de Palafrugell amb “interestelar”; mentre el segon premi ha estat per la colla Els Gentils de Mont-ras, amb “Muts i a la gàbia”.

A l’apartat de comparses no inèdites, s’ha endut el primer premi la colla Les Ninfes (Palamós) amb la comparsa “Viva Cuba Libre Aaasúcar”. A l’apartat de carrosses no inèdites la guanyadora ha estat la colla Carrossa de la Ràpita (Santa Margarida i els Monjos) amb la carrossa “Warhammer i el temple de les calaveres”. Pels carrers de Palafrugell també han desfilat 7 grups d’animació fora de concurs.

En l’apartat d’accèsits de carrosses inèdites, els premis han estat el següents:

Accèssit carrosses inèdites a la millor comparsa per a Fantasia del Vent  –  Colla EKSI!!!  (Palafrugell)

Accèssit carrosses inèdites al millor vestuari per a Fantasia del Vent  –  Colla EKSI!!!  (Palafrugell)

Accèssit carrosses inèdites als millors efectes especials per a Chronos, senyor del temps  – Colla Imaginació  (Palafrugell)

Accèssit carrosses inèdites a la millor originalitat i representació per a Endzeit – Colla Els Incorrectes (Palafrugell)

Accèssit carrosses inèdites a lliure elecció del jurat a la innovació per a Elephant Sound 2018 – Colla Trompats (Palafrugell)

Últimes notícies

A les Portes de Troia – 17 novembre 2019

Arriba una nova edició del programa d'història de Ràdio Capital.

Santa Cristina congela IBI, escombraries i vehicles, però modifica exempcions i descomptes als no empadronats

Les ordenances fiscals del 2020 es van aprovar amb els vots d'ERC, JxCat, Guanyarem i PSC, mentre que Cs va votar en contra

Ona Jove – 17 novembre 2019

Ja pots tornar a recuperar el programa més jove i random de Ràdio Capital.

Premien Pals per la gestió del reciclatge del vidre

Ecovidrio els ha distingit amb la Bandera Verda per haver aconseguit augmentar en un 40% el reciclatge de vidre en relació a l'estiu de l'any anterior

Factoria Musical – 17 novembre 2019

Dues hores per posar-te al dia de la música!

Més notícies