Empat in extremis en el derbi empordanès

Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Loading
/

El derbi empordanès de tercera divisió va acabat en empat a un amb un gol in extremis del Figueres al minut 90 de partit. El Palamós s’havia avançat molt d’hora en el marcador en el minut 13 amb un gol d’Agi. Després de saber mantenir la momentània victòria, l’ex davanter del degà Javi Revert va aconseguir empatar el matx a gairebé tocar el temps afegit. Una autèntica patacada pels de Mármol que ja es veien amb els tres punts al sac.

La primera part va ser d’anada i tornada, sense un dominador clar i amb ocasions clares a les dues portaries. La bona fortuna la va tenir el Palamós, on Agi amb una jugada individual d’allò més increïble va saber definir davant Gallego i posar l’1-0 en el marcador. El Figueres però, va reaccionar molt bé tot i no tenir encert.

A la segona meitat, el guió canviava totalment. Els de l’Alt Empordà van saber agafar les regnes del partit i decantar la balança al seu favor. Tot i això les ocasions no acabaven al fons de la xarxa gràcies a un gran Manzano sota pals i la falta de punteria figuerenca. Quan el partit semblava que acabaria amb victòria local, l’ex palamosí Javi Revert, de cap, posava el definitiu empat a un al 90’ de partit.

El Palamós suma 28 punts. El proper partit serà el diumenge 15 de gener davant la Pobla de Mafumet a domicili.