Empordà 2030 – Economia circular i consum responsable

- Publicitat -

Benvinguts i benvingudes al primer capítol de la segona temporada del Programa Empordà 2030. Una producció de Ràdio Capital de l’Empordà que té la voluntat d’abordar aquests ODS des de la nostra comarca i el seu futur. Concretament, en aquest primer capítol de la segona temporada abordarem la rellevància de l’economia circular i el consum responsable; com aquesta difereix del model tradicional; el seu pes en el món local; i veurem alguns exemples d’iniciatives sostenibles existents al territori.  

Per abordar aquests temes ens acompanyen diversos especialistes: els fundadors i propietaris d’Empordà Circular, Nicolas Masset i Xavi Salort; també l’enginyer químic expert en materials sostenibles i disseny del producte i professor de la Universitat de Girona, Marc Delgado; la propietaria de Lapona, Patricia Gonzalez; i la copropietaria de DosKiwis, Judit Pinyol. 

A més, visitarem l’alberg Solidança, situat en ple centre de Palafrugell per conèixer una proposta de turisme sostenible, responsable i que aplica aquesta voluntat de promoure l’economia circular.

- Publicitat -