Empordà 2030: Què és l’Oficina Tècnica de Suport als Polígons?

En el tercer bloc dels reportatges Empordà 2030, sobre Educació i Innovació, descobrim què és i com funciona l’Oficina Tècnica de Suport als Polígons

- Publicitat -

En el tercer bloc dels reportatges Empordà 2030, sobre Educació i Innovació, descobrim què és i com funciona l’Oficina Tècnica de Suport als Polígons. Una oficina del Consell Comarcal del Baix Empordà que es dedica a fomentar el desenvolupament dels polígons de 18 municipis de la comarca. Volen atreure empreses, especialment aquelles que són innovadores i sostenibles, que vulguin treballar des del Baix Empordà. 

L’oficina coordina tot d’àrees del Consell, com la d’arquitectura i urbanisme, sostenibilitat i acció climàtica per dinamitzar els polígons. Un altre dels seus grans objectius és fer veure que al Baix Empordà no només es pot viure del turisme i el sector dels serveis, i donar facilitats als joves de la zona perquè es puguin dedicar a la indústria. 

En parlem amb el responsable tècnic de l’Oficina, Lluc Pons, i el conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, Enric Marquès. 

Pots recuperar el tercer programa de la sèrie d’Empordà 2030 complet aquí:

- Publicitat -