4 C
Pals
Dissabte, 22 gener 2022
- Publicitat -

En Comú Podem de Palafrugell carrega contra les obres de la plaça Priorat de Santa Anna

Critiquen el govern municipal perquè, "una vegada més", s'han equivocat. Diuen que l'error és de fons i de forma, i afegeixen que sempre apostaran pel diàleg.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

En Comú Podem de Palafrugell, a través d’un comunicat de premsa, ha criticat el govern municipal pel projecte de la plaça Priorat de Santa Anna. Diuen que, “una vegada més, s’han equivocat”. Concretament, s’han equivocat en “el fons i la forma”.

En el fons per haver començat la casa per la teulada, ja que per En Comú Podem cal arreglar primer la mobilitat i l’accés al centre comercial i al mercat. A més, afegeixen que des del començament del mandat han anat “donant pals de cec”, sense tenir un Pla global i integral de com conciliar l’activitat econòmica i la pacificació del trànsit per a possibilitar un centre modern i atractiu. També creuen que s’han equivocat en la forma per haver fet el projecte de la plaça Priorat de Santa Anna sense cap mena de diàleg i sense formar part de cap idea global: es gastaran 300 mil euros “sense cap sentit” i “havent encès una polèmica evitable”.

El portaveu d’En Comú Podem Palafrugell, Alfons Rius, va acompanyar els operadors que van sortir al carrer com a “últim recurs”. Afegeixen que entre dissabte i diumenge en horari de mercat van recollir més de mil signatures, “nombre suficient” per a que el govern aturi
l’actual projecte per a buscar un de millor.

Per últim, la nota diu que Alfons Rius va manifestar la seva predisposició a facilitar el diàleg entre parts per a trobar la millor solució. També que fa molts anys que aquesta plaça demana un reconsideració de la seva utilització, però per això mateix no cal que sigui una actuació aïllada tan sols per gastar diners sense veure el problema en el seu conjunt. Palafrugell en Comú-Podem, diuen, està i estarà sempre per el diàleg, creu fermament en el comerç tradicional i de proximitat com a instrument de cohesió social i per a tenir un poble viu. Per això han treballat i seguiran treballant. Al costat dels operadors, dels seus clients, de les persones treballadores i dels ciutadans en general, cercant el millor per el poble.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -