16.5 C
Pals
Divendres, 14 maig 2021
- Publicitat -

Endesa reforma un centre de transformació de Calella de Palafrugell

L'empresa ha invertit 25.000 euros en aquests treballs, que permetran incrementar la qualitat i continuïtat del subministrament a 3000 clients de Llafranc

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La companyia Endesa ha acabat les reforma tecnològica d’un centre de transformació de Calella de Palafrugell. L’empresa hi ha invertit 25.000 euros, i aquests treballs permetran incrementar la qualitat i continuïtat del subministrament a 3000 clients de Llafranc.

La reforma s’ha basat en canviar les tradicionals cabines elèctriques del centre de transformació per unes d’última generació, que incorporen un gas de característiques aïllants. Això també augmenta la seguretat, ja que aquestes noves cabines tenen més capacitat d’extinció (en cas d’algun incident) i són més segures per als tècnics quan han d’entrar al centre a fer treballs de manteniment.

Aquestes obres s’inclouen en el pla d’inversions d’Endesa a Girona, i tenen l’objectiu de dotar la infraestructura de distribució elèctrica dels darrers avenços tecnològics i, per tant, guanyar en seguretat i fiabilitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Lluís Llach presenta llibre a Palafrugell amb actuació de Neus Mar divendres 21 de maig

Lluís Llach a Palafrugell presenta "Escac al destí" divendres 21 de maig a les 18.30 al centre comercial Cavallers. Neus Mar i Emilio hi oferiran un tast del seu espectacle "Íntimament Llach". IMPORTANT: Cal inscripció prèvia que es pot fer a la nostra web
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -