16.5 C
Pals
Divendres, 14 maig 2021
- Publicitat -

Es presenta una enquesta de l’Oficina de Reactivació del Baix Empordà

Xavier Dilmé va donar a conèixer l’enquesta que servirà per mesurar el grau d’afectació de la pandèmia en els negocis del Baix Empordà i reactivar-los empresarialment

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El conseller de Promoció Econòmica i Turisme del CCB, Xavier Dilmé, va presentar al matinal de Ràdio Palafrugell l’enquesta per la Reactivació Empresarial dels negocis del Baix Empordà, gestionada per l’Oficina de Reactivació Econòmica del consell. A través de l’enquesta es podrà adequar millor els serveis i recursos als negocis de la comarca. A partir de les dades extretes, es confeccionarà una proposta de mesures dins del Pla de Reactivació treballades amb els Ajuntaments de la comarca.

L’enquesta, que forma part del Pla de Reactivació Econòmica de l’Oficina de Reactivació del Baix Empordà, vol conèixer el grau d’afectació del coronavirus a les empreses de la comarca. Un dels objectius de l’enquesta és poder conèixer la situació real de les empreses del Baix Empordà per poder fer eines i línies d’ajuda a mida de la situació.

Segons explica el conseller en l’entrevista, l’enquesta tindrà en compte els diferents sectors empresarials i farà una classificació de les necessitats empresarials segons el sector al qual pertanyen. D’aquesta manera es podrà conèixer les dades i previsions de cadascun dels sectors per separat. Xavier Dilmé ha valorat així la situació dels sectors a Ràdio Palafrugell:

Les empreses poden accedir a l’enquesta de 8 preguntes a través de la pàgina web del Consell Comarcal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Lluís Llach presenta llibre a Palafrugell amb actuació de Neus Mar divendres 21 de maig

Lluís Llach a Palafrugell presenta "Escac al destí" divendres 21 de maig a les 18.30 al centre comercial Cavallers. Neus Mar i Emilio hi oferiran un tast del seu espectacle "Íntimament Llach". IMPORTANT: Cal inscripció prèvia que es pot fer a la nostra web
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -