27.4 C
Pals
Dimecres, 17 juliol 2024
- Publicitat -

Rafa Criado: “Gràcies a les associacions es fa tot més fàcil de portar-ho i de fer més festa major”

Aquest cap de setmana Begur celebra la festa major de Sant Pere, una de les dues grans festes majors del municipi. Els actes festius s’allargaran fins diumenge 2 de juliol. Per avançar-nos algunes de les activitats ens visita el regidor de cultura de Begur, Rafa Criado.

Dijous van fer un ofici solemne cantat per la Principal de la Bisbal amb sardanes a les dotze del migdia i a la tarda es va fer un bateig de la bestiola creada pel grup de percussió i gralla, Bakanards. A més, divendres s’ha fet l’apadrinament de la bestiola anomenada Bakardat amb els ducs del foc de Torroella de Montgrí, i també hi ha hagut un espectacle de foc amb Draconia.

Al llarg del cap de setmana destaca, d’una banda dissabte, la representació de l’obra de teatre “Una casa de ‘Cuentu’” a càrrec del Grup de Teatru Es Quinze, una audició de sardanes amb la Cobla Baix Empordà i la Nit Jove al Parc de l’Arbreda. D’altra banda diumenge, jocs per infants, un taller de Festa Major, animació infantil amb Rikus i la representació d’”Una casa de ‘Cuentu’” del Grup de Teatru Es Quinze. Altrament, hi ha muntada una fira d’atraccions al parc de l’Arbreda del 28 de juny al 2 de juliol.

La majoria d’activitats són organitzades per les associacions, Criado els hi dona les gràcies per la feina que fan i afirma: “Ens fan fer tot que vagi tot més fàcil”.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios