17.6 C
Pals
Dilluns, 2 octubre 2023
- Publicitat -

Josep Maria Garcia: “Evidentment, el rei de la festa és el vinil en la mostra de disc antic de Palamós”

Palamós celebra demà dissabte la quarta edició de la mostra de disc antic amb un gran nombre d’activitats. L’activitat organitzada per l’AMS Club de Fans del 60, 70 i 80 se celebrarà al carrer de Cervantes i a la plaça dels Arbres. Per parlar-nos d’aquesta mostra, ens visita un membre del Club, Josep Maria Garcia, a l’informatiu del Supermatí.

En primer lloc, hem conversat sobre l’origen del nom del Club, Garcia considera les èpoques dels 60, 70 i 80 com “les millors dècades musicalment parlant”. Per això, li hem demanat que es defineixi cada epoca amb un mot.

Una de les claus de l’esdeveniment és l’homenatge a Ángel Pérez, un discjòquei de Palamós que anava en l’àmbit musical va ser molt avançat respecte a altres de la seva professió. Per exemple, anava a buscar discos a Londres o a França, un fet impensable per l’època. “Ell se n’anava i la veritat venia aquí amb unes novetats que nosaltres no coneixíem tampoc”. A més a més, es podran moltes més activitats a la mostra, clarament el  vinil serà el centre d’atenció i Garcia avança detalls de què podrem trobar-hi.

La mostra de disc antic de Palamós neix de l’agermanament amb una associació de Sant Feliu de Guíxols centrada en els anys 60. Els van proposar que com a Sant Feliu organitzaven una fira l’11 de setembre, que podrien per una a Palamós per aquestes dates. Finalment, l’entrevistat espera que el temps acompanyi demà dissabte per poder celebrar aquesta mostra que han preparat per al poble i per commemorar la cultura musical. “Un poble amb moltes associacions, és un poble viu” i esperen que el veïnat,  amics i qui vulgui els acompanyin en aquesta fira.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios