15.6 C
Pals
Dissabte, 23 octubre 2021
- Publicitat -

Esclanyà comença a habilitar una àrea d’emergència d’aportació de residus

Les àrees d’emergència tenen la finalitat de fer un ús extraordinari d'aportació de residus, i el seu accés és restringit i controlat.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

A través d’una consulta popular iniciada el mes de gener passat, els habitants d’Esclanyà van escollir majoritàriament la instal·lació d’una àrea d’emergència d’aportació de residus a la vila, de la que recentment se n’han començat les obres d’habilitació. Recordem que el model de recollida de residus vigent a Begur i a Esclanyà és el de porta a porta. Les àrees d’emergència tenen la finalitat de fer-ne un ús extraordinari, i el seu accés és restringit i controlat. Per accedir-hi, s’ha d’utilitzar una targeta d’identificació.
Les àrees d’emergència es construeixen sobre base de formigó pintades amb òxid de ferro i tancament en fusta. Les portes són de fusta, totalment integrades amb la resta del tancament. Totes les àrees compten amb una càmera amb focus d’il·luminació nocturn, i diferents contenidors habilitats per als diferents tipus de residus com el rebuig , els envasos, el paper o el vidre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -