8.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Quatre escopetes per a la Policia Local de Sant Feliu

Les armes tenen un cost superior als 7.000 euros i també s'han comprat armilles antibales valorades en 30.000 euros

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els agents de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols tindran quatre escopetes al seu abast, com va anunciar el Diari de Girona. La compra d’aquestes armes l’ha impulsada l’Ajuntament per l’amenaça terrorista que hi ha actualment.

L’adquisició s’ha fet per una qüestió de seguretat pels agents dels cossos policials del municipi. Serà la primera vegada que el cos policial tingui armes de foc llargues. Aquesta però no és l’única compra en relació a la seguretat dels agents. A partir d’ara, tots els policies tindran armilles antibales que han costat uns 30.000 euros.

El preu de les armes ascendeix als 7.200 euros i s’inclou al més de mig milió destinat al cos policial en els darrers anys. Entre les despeses per la Policia Local de Sant Feliu hi destaquen, tres cotxes per 156.000 euros, l’ingrés a la Xarxa Rescat, com també la instal·lació de 14 càmeres de videovigilància entre el poble i les vies peatonals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols aprova un paquet de mesures per fer front a l’augment del preu del lloguer al municipi

Està previst estudiar possibles modificacions del planejament urbà, així com detectar habitatges de grans tenidors buits.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -