24.1 C
Pals
Dijous, 1 octubre 2020

Espai de llibertat

Aquest espai de llibertat que tenim els que fem Ràdio Capital, és un petit tresor que cal preservar per tal que les més de 30.000 persones que ens seguiu cada mes, pugueu seguir comptant amb nosaltres

El més llegit

Jutgen un monitor d’un casal d’estiu acusar d’abusar sexualment d’una adolescent en una cala de Calonge

L'Audiència de Girona ha jutjat un monitor d'un casal d'estiu acusat d'abusar sexualment d'una adolescent de 12 anys en una cala de Sant Antoni de Calonge.

Des d’avui, restriccions per accedir amb vehicle al nucli antic de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va aprovar ahir al Ple la nova ordenança de circulació que limita l’accés de vehicles al nucli antic de la Bisbal.

Brot de coronavirus a l’hospital de Palamós, que afecta onze pacients a cirurgia

L'hospital ja ha aplicat el protocol corresponent i ha fet PCR a tots els pacients ingressats en aquesta planta –la tercera- i també a l'equip mèdic i la resta de professionals que hi treballen

Miquel Bell Lloch: “Deixaré de ser Alcalde per l’ego de Norbert Botella”

Bell Lloch també ha denunciat pressumptes irregularitats en algunes licitacions d'alcaldia durant els mandats de Jordi Soler
Avatar
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
- Publicitat -

Les vacances d’estiu són sinònim de repòs, de viatge, de festivals, d’anar per casa amb tota la calma i en definitiva, són un espai de llibertat. Em ve a tomb aquest concepte per portar-lo al terreny d’aquesta ràdio que escolteu i d’aquest portal de notícies que seguiu. perquè som això, un espai de llibertat.

El nostre, és un mitjà independent que no es deu a ningú, més que al nostre compromís amb explicar l’Empordà des d’una perspectiva independent i vinculada el territori. És clar que no sempre ho encertem de ple i més en una temporada com aquesta, en la que hem acusat el cansament, conseqüència d’un projecte basat en el voluntariat i que requereix que els lideratges siguin forts, constants i compromesos.

El propietari d’un important mitjà de comunicació del Baix Empordà em confessava un dia que la nostra agilitat i creativitat li serveix per esperonar el seu equip i jo li responia que ja voldria jo tenir la “tranquil·litat” de saber que demà tindria el mateix equip que avui i que demà passat.

El setembre va marxar un dels puntals del projecte, per emprendre nous reptes professionals, la redacció va començar amb unes persones i ha acabat amb unes altres i a cada dia, a cada programa especial, a cadascun dels 10 debats electorals que vam fer per la campanya electoral, ens hem anat reinventant per poder seguir construint un projecte que gratifica tant en allò professional, com poc en allò econòmic.

Potser és aquesta inestabilitat la que ens manté “frescos”. Potser és aquest no saber on serem demà, que ens empeny a fer editorials que generen discussions intenses entre alguns membres de l’equip. Potser és aquesta redacció a la que hem de “perseguir” per mantenir el ritme informatiu i creatiu, el que ens manté vius i al mateix temps ens esgota quan arribem a finals de temporada.

El que és segur, és que aquest espai de llibertat que tenim els que fem Ràdio Capital, és un petit tresor que cal preservar per tal que les més de 30.000 persones que ens seguiu cada mes, pugueu seguir comptant amb nosaltres.

I no vull acabar sense posar en valor la feina que cada dia fan en Dani Cortés i en Gerard, coordinant la redacció que formen ells mateixos, juntament amb en Manel Magrinyà (encara que no t’ho sembli, t’agraeixo molt la feina i l’esforç que fas), en Pedro Ruiz, l’Alba Legide, l’Eugènia Güell, la Judith Saez, l’Elena Santín, la Maria Monteis i l’Albert Aparicio. Però també en Marc Clapés (que l’estimo i l’odio a parts iguals, segons el dia) l’Àlex Mata, en Martí Saguer, en Josep Lluís Vidal, en Toni Sellas o en Juli Pedrero, de qui espero que es posi bo d’una vegada i torni al 100%.

A tot això que demà seguirem [email protected] al peu del canó perquè la temporada s’ha acabat, però us seguim informat cada dia des del nostre portal de notícies. Bones vacances i a gaudir d’aquest espai de llibertat, nosaltres que podem, que n’hi han uns quants, que són a la presó o a l’exili.

Miquel Curanta

- Publicitat -
[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Miquel Bell-lloch insinua irregularitats comptables per part de Jordi Soler en els seus anteriors mandats

Bell-lloch ha concretat que eren licitacions derivades d'alcaldia, i ha explicat que el cas es troba “en mans d’advocats”

Fotografien per primera vegada una espècie de mol·lusc gasteròpode a Sant Feliu de Guíxols

El biòleg Xavier Salvador Costa ha fotografiat per primera vegada un exemplar viu de l'espècie 'Williamia gussoni', a la platja de Sant Pol, a Sant Feliu de Guíxols.

Billie Eilish estrena el vídeo de ‘No Time No Die’

Billie Eilish acaba de presentar el videoclip de ‘No Time To Die‘, el tema principal de la nova pel·lícula de James Bond, que s’havia d’estrenar durant la primavera però que la pandèmia de Covid-19 va provocar la modificació de tots els plans de llançaments de la producció. Finalment la nova aventura de James Bond arribarà…

Brot de coronavirus a l’hospital de Palamós, que afecta onze pacients a cirurgia

L'hospital ja ha aplicat el protocol corresponent i ha fet PCR a tots els pacients ingressats en aquesta planta –la tercera- i també a l'equip mèdic i la resta de professionals que hi treballen

Jordi Soler ja és alcalde de Calonge i Sant Antoni després de l’èxit de la moció de censura

Jordi Soler torna a l'alcaldia de Calonge i Sant Antoni després de l'èxit de la moció de censura que ha impulsat per fer fora Miquel Bell-lloch

Altres notícies