17.8 C
Pals
Dilluns, 27 setembre 2021
- Publicitat -

L’Espai Ter manté la proposta educativa per al curs vinent

Els centre van manifestar el desig d'inscriure's com cada any a l'Aula a l'Espai Ter, per la qual cosa des de l'equipament s'ha assumit el compromís d'avançar amb la proposta

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

L’Auditori Teatre Espai Ter manté la proposta educativa per al curs vinent, que arrencaria, si les autoritats governamentals i sanitàries ho permeten, el primer trimestre de 2021. La decisió s’ha vist ratificada per la resposta positiva i unànime dels centres de la comarca del Baix Empordà que, malgrat l’actual context de pandèmia del coronavirus, es mostren optimistes davant el fet que les sessions es puguin reprendre amb normalitat.

Dijous i divendres passat, els responsables de l’Espai Ter van mantenir una trobada virtual amb prop de mig centenar docents del municipi i de la comarca per tractar la qüestió i presentar-los la proposta de programació en la que s’està treballant.

Estudiants Hotot a l'Espai Ter | Imatge de l'Auditori
Estudiants Hotot a l’Espai Ter | Imatge de l’Auditori

Els centre van manifestar el desig d’inscriure’s com cada any a l’Aula a l’Espai Ter, per la qual cosa des de l’equipament s’ha assumit el compromís d’avançar amb la proposta durant aquest mes de maig i presentar-los la programació definitiva a primers de juny.

El programa de l’Espai Ter està adreçat a alumnes d’infantil a Batxillerat

El programa, adreçat a alumnes d’infantil a Batxillerat, té tres línies d’activitat temàtiques: música, arts escèniques i teatre en anglès. El curs actual 2019-2020 es van programar 24 funcions.

L’Aula a l’Espai Ter ha anat creixent temporada rere temporada des que es va posar en marxa l’any 2013. És una de les activitat més destacades de l’equipament i de mitjana hi passen al voltant de 7.000 alumnes. El programa de continguts es treballa de manera participativa amb els centres educatius que tenen sempre la darrera paraula en la tria. També es prepara en col·laboració amb els equipaments que formem part de la Xarxa de Música i d’Arts escèniques de Girona amb qui compartim propostes que permeten abaratir despeses la despesa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -