11.3 C
Pals
Divendres, 3 desembre 2021
- Publicitat -

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

Seran uns espais a banda i banda de l’Avinguda que serviran per regular la velocitat i facilitar que vehicles autoritzats puguin donar servei als comerços de la zona

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les VoltesSeran uns espais a banda i banda de l’Avinguda que serviran per regular la velocitat i facilitar que vehicles autoritzats puguin donar servei als comerços de la zona.

L’alcalde de la Bisbal d’Empordà, Enric Marquès, explica que la idea és que hi hagi tres carrils on ara mateix n’hi ha dos. D’aquesta manera, habilitant un carril central, es podran fer dos espais de càrrega i descàrrega al llarg de l’Avinguda, un a cada banda del carrer.

A la banda més propera a les Voltes, l’espai de càrrega i descàrrega començarà a l’altura del Carrer Antic fins al Carrer AmpleA l’altra banda, l’espai s’ubicarà a l’altura entre el Carrer dels Valls fins el trencant de la plaça de la Llibertat. 

L’alcalde ha explicat a Ràdio Capital que per a poder habilitar aquest tercer carril central s’estan ultimant detalls també per fer canvis de circulació al carrer Cavallers i el de la plaça de la Llibertat. El carrer es farà de sentit únic, de sortida cap a les Voltes, de manera que no es podrà girar al trencant en direcció a la plaça de la Llibertat. Fent aquest canvi de circulació es podran eixamplar les voreres d’ambdues bandes de la cantonada.

 

Altres actuacions incloses al projecte

Prodhoun Carbó la bisbal
Carrer Prodhoun Carbó, on s’instal·larà la semaforització (Google Maps)

Per una altra banda, una altra actuació inclosa al projecte és la semaforització de la cruïlla entre el carrer 6 d’octubre amb el carrer Prodhoun Carbó. Per poder crear dos carrils de sortida s’eliminarà el tram final de l’aparcament del carrer.

L’alcalde Enric Marquès assegura que l’objectiu el projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample és regular el trànsit a la zona que envolta del nucli antic de la Bisbal.

La primera licitació del projecte va quedar deserta. És per això que el consistori preveu publicar-la un altre cop en els pròxims dies. L’execució de les obres es durà a terme en una sola etapa i en una única fase.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sèries: The Crown – 3 desembre 2021

The Crown és una sèrie de televisió britànica i estatunidenca, creada i escrita per Peter Morgan i produïda per...
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -