19.5 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Estabilitat atmosfèrica i boires

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dimarts, mantindrem l’anticicló amb altes pressions que no donaran gaire moviment al cel baix empordanès. La situació es planteja amb molta estabilitat i bonança que és sinònim de temperatures màximes poc fredes i mínimes més baixes.

Ens despertem amb l’efecte dels núvols baixos i les boires que durant la nit s’han format. Avui seran una mica més tossudes i extenses que les d’ahir dilluns.

Avui podrem guanyar algun grau en el cas de la temperatura mínima. En el cas de les màximes, quedaran molt semblants a les d’ahir i això en dependrà molt l’efecte persistent de les boires que no deixaran lluir gaire el sol. Ens mourem entre els 2-4 graus mínims als 16-17 màxims. Però en tot cas, la sensació tèrmica serà agradable i no ens recordarà gens que estem a una setmana vista de començar l’hivern astronòmic.

Els propers dies, amb petites variacions, seguirem el mateix patró al cel, sobretot destacant el contrast entre les nits fredes i els migdies càlids.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -