Carretera C31
Carretera C31

El ple ha aprovat estudiar els punts negres de més sinistralitat pels motoristes i ciclistes a Castell-Platja d’Aro. La proposta ha estat presentada per Ciutadans i Iniciativa per Catalunya Verds i ha estat aprovada per unanimitat al ple de febrer.

La moció està relacionada amb la implementació de barreres de seguretat pels motoristes. El ple ha acceptat estudiar els punts negres de les carreteres dins del municipi i identificar les barreres que poden ser perilloses pels motoristes o ciclistes.

Un cop realitzat, l’estudi es traslladarà, segons les competències pertinents, a la Diputació de Girona, al Departament de Territori i Sostenibilitat i al Ministeri de Foment explicant quins són els punts negres. Traslladant l’estudi a les diferents administracions, des del ple, esperen que s’instal·lin les proteccions pels motoristes o ciclistes.

El grup de Ciutadans ha defensat que aquestes barreres de seguretat s’han d’instal·lar des del Ministeri de Foment. Ho ha dit el regidor del grup taronja, José Luis Villa durant el ple.

La proposta s’ha presentat juntament amb Iniciativa. El grup dels verds no ha deixat escapar la oportunitat de definir la funció que tenen aquestes barreres de seguretat. Pedro Torres, regidor d’Iniciativa a l’Ajuntament de Platja d’Aro.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Miquel Àngel Chamorro, ha explicat durant el ple que ja s’està començant a fer aquest estudi amb l’ajuda de la Policia Local.

La proposta ha estat aprovada per unanimitat durant el ple de febrer del municipi de Castell-Platja d’Aro.