9.5 C
Pals
Dilluns, 27 març 2023
- Publicitat -

Eugeni Pibernat presenta al Supermatí la campanya del peix de roca

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Al Supermatí de Ràdio Capital de l’Empordà amb Miquel Curanta hem parlat amb el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Begur, Eugeni Pibernat, sobre la campanya gastronòmica dedicada al peix de roca. La pluja va acompanyar el dissabte la presentació de la campanya, que enguany arriba a la vuitena edició i es clourà el 5 de juny. Això va fer que la degustació dels tastets que oferien els tretze restaurants participants en aquesta edició i que sempre es feia a la plaça de la Vila, s’hagués fet al Casal de la Gent Gran.

L’enòleg del Castell de Peralada, Delfí Sanahuja, va impartir una conferència a la sala de plens de l’ajuntament sobre la l’evolució de la gastronomia. Sanahuja va fer una menció especial als caves de l’Empordà, que en paraules del regidor “cada cop són més apreciats”.

La campanya gastronòmica, que va sorgir l’any 1997 per promocionar la gastronomia local i desestacionalitzar la temporada, es complementa amb una sèrie d’activitats diverses. El 6 de maig, dins de la Nit dels Amants del Cinema, es projectarà la pel·lícula de temàtica gastronòmica Un viaje diez metros i al final hi haurà un debat temàtic. El 14 de maig tindrà lloc la IX Fira del Mar i botiga al carrer, i a més es tornarà a celebrar el concurs d’aparadors, amb la col·laboració de l’Associació de Comerç i Turisme de Begur. Per acabar, el dissabte 21 de maig tindrà el concurs de cuina popular Peix de Roca, que arriba a la novena edició.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Chat GPT no estiueja a Palafrugell

A continuació us copiaré un article d'1 minut encarregat al Chat GPT on li demano que parli de Palafrugell...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -