2.9 C
Pals
Diumenge, 29 gener 2023
- Publicitat -

Èxit del Campus Jove d’estiu de Palamós

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Campus Jove d’Estiu és una activitat lúdica i formativa s’ha dut a terme del 12 de juliol al 6 d’agost a Palamós i han participat 24 joves d’entre 14 i 17 anys, que han rebut un diploma tant de Premonitors/es i  d’Iniciació a les activitats de lleure al Medi Natural.

En total han estat 24 joves palamosins i palamosines que han pres part en aquesta activitat organitzada pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós i realitzada pels formadors i monitors de l’Escola d’educadors en el lleure l’Empordà. Malgrat tot, enguany s’ha hagut de reduir el grup en unes deu persones, d’acord amb l’aplicació dels protocols per evitar contagis de la Covid-19.

Els nivells formatius i les activitats del curs

El curs de Pre-Monitors/es té dos nivells en funció de l’edat dels participants, Pre-1 d’entre 14 i 16 anys i Pre-2 dels 16 als 18 anys. El curs d’Iniciació al Medi Natural és igual per a tothom.

Pel que fa a les activitats que es programen durant les quatre setmanes del curs, destaquen activitats a l’aire lliure, amb excursions en bicicleta, iniciació al senderisme, caiac o bé la pràctica del snorkel. També s’han treballat els jocs, els tallers i activitats d’educació en el lleure.

Tota aquesta formació gira entorn del treball en la programació i l’organització d’activitats de lleure, la qual cosa permet una visió àmplia i anticipada per als futurs monitors i monitores d’educació en el lleure, un curs que aquests joves també podran cursar a Palamós, un cop hagin complert els 18 anys.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

1 COMENTARI

  1. Suposo que hauran après de manera eficient i compromesa amb aquest curs que imparteix l’Ajuntament de Palamós …… que quan hi ha una sortida, sempre hi ha d’haver un monitor a la cua del grup ….. pendent que no se’ls perdi cap menor ….com no a succeït aquest Estiu amb la perdua d’un menor per part del Casal Municipal d’Estiu, per no tenir cap monitor tancant el grup.

Comments are closed.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -