10.2 C
Pals
Dimecres, 8 desembre 2021
- Publicitat -

Algunes famílies de l’escola Josep Barceló i Matas consideren que els ocupes són “pacífics” i “no molesten”

Una persona que porta els fills a l’escola s’ha posat en contacte amb aquesta emissora per explicar que no hi ha una sola opinió. Assegura que la majoria de nens continuen anant cada dia a l’escola “contents”, malgrat la presència dels ocupes

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’escola Josep Barceló i Matas de Palafrugell deixaran de portar els fills a classe fins que no facin fora els ocupes que hi ha al costat del centre. Les famílies afirmen que hi ha gent vivint de forma il·legal en unes cases al costat del centre i fumen marihuana a pocs metres dels infants i interactuen amb ells. Tot i això, a Ràdio Capital hem pogut saber que hi ha famílies que pensen diferent.

Una persona que porta els fills a l’escola s’ha posat en contacte amb aquesta emissora per explicar que no hi ha una sola opinió. Assegura que la majoria de nens continuen anant cada dia a l’escola “contents”, malgrat la presència dels ocupes. Explica que són persones pacífiques i que no causen problemes. És per això que diu que, a part de les 4 famílies que formen l’Assocació, la resta no tenen cap queixa. Aquest testimoni ens ha explicat el seu punt de vista, però ho ha volgut fer de manera anònima. És per això que la seva veu està distorsionada.

Una altra de les crítiques que l’Associació de Famílies fa als ocupes, és que tenen gats i conills que corren pel pati de l’escola i hi deixen els excrements. Aquesta persona, en canvi, assegura que els 2 animals que tenen es van escapar només en una ocasió. 

Desmenteix que els animals passegin pel pati i hi deixin excrements. També nega que els ocupes acumulin deixalles o ferralla, com sí que van expressar des de l’Associació de Famílies.

La versió de l’AFA:

Les famílies de l’escola Josep Barceló i Matas de Palafrugell deixaran de portar els alumnes a classe per uns ocupes

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’hemeroteca digital de Josep Pla una realitat pel 2022

La Càtedra Josep Pla de la Universitat de Girona en col·laboració amb la Fundació Pla porten mesos treballant en aquesta hemeroteca digital
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -