12.4 C
Pals
Dilluns, 20 març 2023
- Publicitat -

La Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà presenta: Bis-Val’s, Sense anar més lluny

Un recull d'experiències, productes i serveis del municipi de la Bisbal d'entre els quals la persona receptora del regal podrà escollir-ne un perquè es faci realitat

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà, amb el suport de la Diputació de Girona i de l’Ajuntament de la Bisbal, presenta el llançament d’un nou producte: els Bis-Val’s. Consisteix en una capsa personalitzada amb un recull d’experiències, productes i serveis del municipi d’entre els quals la persona receptora del regal podrà escollir-ne un perquè es faci realitat. Es posarà a la venda a partir del dia 9 de desembre amb una edició limitada de 200 unitats exclusives en determinats comerços bisbalencs.

Aquest nou producte es crea amb l’objectiu de donar informació al client bisbalenc dels productes i serveis que pot trobar al municipi. Com també per fomentar la unitat i la col·laboració entre els comerços locals i dinamitzar el comerç local mitjançant un producte que pot beneficiar al conjunt. A més de posicionar la Bisbal com a objectiu turístic dins de l’àmplia oferta de la Costa Brava.

Es vol donar tanta importància al contingent com al contingut perquè tant el comprador com el destinatari tinguin la certesa, en tot moment, que el producte que adquireixen és un regal de qualitat. Sota l’eslògan de Bis-Val’s, Sense anar més lluny, s’ofereix un llibret on es recopilen totes les propostes dels comerços associats per un mateix valor econòmic. Un conjunt d’experiències perquè es pugui gaudir de productes i serveis de: salut i benestar, bellesa, moda i complements, decoració, viatges i turisme rural, gastronomia i productes artesanals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Govern s’obre a revisar la taxa turística

N'ha parlat la Consellera d'Economia, Natàlia Mas, en la seva intervenció en la recent Tribuna de la Fundació Jordi Comas Matamala.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -