17.3 C
Pals
Dilluns, 20 setembre 2021
- Publicitat -

Platja d’Aro obre la borsa de treball per 35 informadors de les mesures expecials de l’estiu

Obren la convocatòria per ser un dels 35 informadors de carrer que contractarà temporalment Castell-Platja d'Aro per explicar als visitants les mesures extraordinàries que s'aplicaran aquest estiu per garantir les distàncies de seguretat a les platges i al passeig

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Obren la convocatòria de feina a Platja d’Aro per ser un dels 35 informadors de carrer que contractarà temporalment l’Ajuntament per explicar als visitants les mesures extraordinàries que s’aplicaran aquest estiu per garantir les distàncies de seguretat a les platges i al passeig. Es podran presentar candidatures a partir de demà divendres 22 de maig.

S’hi poden presentar aspirants durant 20 dies a partir de demà. I és que les bases de la convocatòria estableixen que el moment per començar a rebre ofertes arrenca l’endemà de la publicació de les bases de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, cosa que s’ha fet avui.

Per presentar-s’hi, cal anar a l’Ajuntament de Castell – Platja d’Aro o fer una instància genèrica a la web de l’Ajuntament.

Les proves d’accés consistiran en una prova de català, una prova de coneixement general de Castell-Platja d’Aro, i una entrevista personal.

Consulta aquí les bases de l’oferta de treball:

Platges dividides

L’Ajuntament de Castell – Platja d’Aro ha establert que durant aquesta temporada d’estiu, la Platja Gran i les cales es dividiran en segments de 150 metres, amb un nombre màxim de grups de banyistes a cada segment, segons ha avançat RPA News. El consistori ha indicat que no hi haurà una divisió dels banyistes en funció de l’edat o de la seva tipologia.

L’alcalde, Maurici Jiménez, ha avançat que entre les àrees de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Serveis ja estan elaborant un pla per a controlar l’aforament i garantir les distàncies de seguretat entre els banyistes. Entre banyistes s’haurà de respectar una distància mínima de nou metres, d’acord amb el que fixa la normativa.

També s’ha previst que hi hagi un equip de 35 informadors i informadores que faran tasques de divulgació i vigilància del compliment de les mesures.

S’aplicaran restriccions en l’ús dels serveis destinats a les persones amb accessibilitat reduïda i majors de 65 anys perquè són col·lectius de risc.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -