13.7 C
Pals
Dilluns, 15 desembre 2025
- Publicitat -

Fi de la 5a edició de Sopars Maridats

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Divendres passat va concloure la cinquena edició de la campanya gastronòmica Sopars Maridats, que es va iniciar al 17 de febrer i ha tingut prop d’un miler d’assistents. La campanya ha recollit 31 propostes elaborades amb productes de proximitat i de temporada en diferents sopars als restaurants Cuina de l’Empordanet i Cuina del Vent amb cellers de DO Empordà.

La campanya, impulsada inicialment per la Cuina de l’Empordanet, té l’objectiu de mobilitzar el públic en una època de l’any on hi ha menys afluència, i també de buscar sinèrgies i treball conjunt amb els elaboradors vinícoles de la zona.

- Publicitat -
- Publicitat -

La DOP Oli de l’Empordà presenta la seva nova collita a Figueres

Figueres ha acollit la presentació de la nova collita de l’Oli de l’Empordà, amb un oli verge extra de qualitat excel·lent. L’acte ha inclòs tastos, música i nous productes promocionals com un pack d’olis i un passaport per fer oleoturisme.

Altres notícies