12 C
Pals
Divendres, 16 abril 2021
- Publicitat -

Finalitzada la restauració de l’escultura La Costa Brava, a Sant Feliu de Guíxols

L’escultura, coneguda popularment com «La Pepita» va ser retirada al març per arreglar-ne els desperfectes

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’escultor Gerard Mas ha acabat les tasques de restauració de l’escultura La Costa Brava, de Joan Rebull. L’obra tenia alguns danys que s’havien produït a causa del desgast produït al llarg dels anys. La cara era una de les parts més malmeses, com també el peu, on li faltava un tall.

La primera part de la restauració va ser més superficial. Es va netejar i sanejar la part externa de l’escultura. En la segona fase, Gerard Mas ha fet la reconstrucció de les parts que s’havien trencat.

L’obra, coneguda popularment com «La Pepita» va ser retirada del seu emplaçament original, la plaça Ferran Agulló, el mes de març de l’any passat, en el marc de les polèmiques obres del Passeig Rius i Calvet. El regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, ha explicat que quedarà ubicada en la tercera plaça que sorgirà a la reforma del passeig. Se situarà sobre un paviment de pedra natural on hi haurà una font d’aigua desbordant amb il·luminació indirecta.

L’escultura de Joan Rebull va ser inaugurada l’any 1963 coincidint amb el bateig de la plaça Ferran Agulló. Agulló va ser qui va fer referència per primera vegada al terme Costa Brava al diari La Veu de Catalunya.

- Publicitat -
Article anteriorConverses d’ascensor
Article següentSupermatí – 23/01/2019
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Obres sense llicència i construcció il·legal d’una pista de pàdel a Tennis Palafrugell

El PSC de Palafrugell denuncia que l'Ajuntament va prendre un paper "passiu" al no aturar les obres. En canvi, l'equip de govern diu que això és "completament fals".
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -