7.4 C
Pals
Dimarts, 13 abril 2021
- Publicitat -

Finalitzen les obres del carrer Horta d’en Fina a Palafrugell, via que connecta la Sauleda amb el centre vila

El més llegit

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Aquesta setmana finalitzaran les obres referents al Projecte de Millora Urbana (PMU) del carrer Horta d’en Fina, entre el carrer del Vilar i la Plaça del Tambor, a Palafrugell. L’execució de les obres s’ha realitzat sobre un pressupost de 365.000 euros i el termini durant el qual s’han allargat les tasques ha estat de 4 mesos.

Aquest projecte tenia com a principal objectiu realitzar el conjunt dels treballs de pavimentació de la nova secció del vial, incorporant les condicions necessàries pel compliment de la normativa d’accessibilitat, així com la correcció, modificació i/o ampliació de les infraestructures de serveis al sanejament, el gas, la telefonia, l’aigua i el reg i l’enllumenat.

El carrer de l’Horta d’en Fina connecta el Parc de la Sauleda amb la Plaça del Tambor. Aquest vial té una longitud total d’uns 200 metres i disposa de creuaments amb els carrers del Vilar, d’Anselm Clavé i de Palamós. El present projecte ha desenvolupat la reforma de la urbanització d’aquesta via entre els carrers del Vilar i de Palamós, essent la urbanització del tram entre el Parc de la Sauleda i el carrer del Vilar ja executada en  una fase anterior, i la de la Plaça del Tambor pendent d’una fase posterior.

Amb la renovació d’aquesta via es connecta la zona de la Sauleda amb el centre de la vila, a través del carrer Concòrdia, ampliant la zona adaptada a l’accessibilitat.

Afectacions al trànsit
Degut a les obres, al llarg d’aquests 4 mesos no es podia circular pel tram del carrer de l’Horta d’en Fina que va des del carrer del Vilar fins a la plaça del Tambor. I a més, el tram del carrer de l’Horta d’en Fina que va des del carrer del Vilar fins al carrer de Rafel Casanova va canviar el seu sentit de la circulació. Un cop finalitzin les obres, la circulació pel carrer millorarà la mobilitat de tota aquella zona del municipi.

- Publicitat -
Article anteriorCalor moderada i nuvolades de tarda
Article següentEl rey león
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Dimarts assolellat i amb gran amplitud tèrmica

Jornada dominada pel temps assolellat i amb gran constrast tèrmic entre la fred de primera hora i l'ambient més suau del migdia.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -