11.6 C
Pals
Divendres, 8 desembre 2023
- Publicitat -

La llar dels apassionats de l’anime

El 24, 25 i 26 de juny el castell de Calonge acull la Fira Manga & Còmic de Calonge i Sant Antoni.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’anime, per a algunes persones, és la porta d’accés a un món ideal, màgic i simbòlic, una manera de passar el temps que fa que aquest tingui més valor, sigui més preuat. Aquesta notícia és per a totes elles: la primera edició de la Fira Manga & Còmic de Calonge i Sant Antoni es durà a terme al castell de Calonge el 24, 25 i 26 de juny.

Serà un esdeveniment amb moltes parts diferents, totes d’anime, manga, cultura japonesa i còmic. Serà un esdeveniment on prevalgui la màgia que envolta la cultura de l’anime, on als qui els apassiona se sentin completament acollits. A més a més, hi haurà actuacions musicals, danses anime i projeccions, entre d’altres. De tot això se’n podrà gaudir mentre es menja, ja que hi haurà foodtrucks i un market.

La fira pot ser visitada, sempre amb accés gratuït, divendres 24 i dissabte 25 de juny de les 17 h a la 1 de la matinada i diumenge 26 de juny de les 11 h a les 21 h. 

Aquesta visita que l’anime farà a Calonge ha estat organitzada per l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i Starraco Unlimited i s’emmarca en l’objectiu de crear activitats que contribueixin a impulsar el projecte ‘Calonge, poble de llibres’, la primera book town estable de Catalunya.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit signen el nou conveni

El nou conveni regularà les competències i el règim econòmic-financer entre els dos ens locals al llarg d’aquest mandat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -