20.4 C
Pals
Dimecres, 19 juny 2024
- Publicitat -

Última oportunitat per formar part de Simple Present

Aquest és un projecte comunitari de creació escènica que es durà a terme a la Bisbal d'Empordà

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Només una quinzena de persones podran formar part del projecte de Simple Present en la seva edició celebrada al municipi de la Bisbal d’Empordà. El dijous 31 de març és l’últim dia en el qual tots els interessats poden inscriure’s en aquesta proposta cultural innovadora que arriba al Baix Empordà.

La intenció d’aquesta proposta de creació comunitària és crear una performance, una instal·lació humana dins del Human_Site_Time Specific Performing Art. La interpretació la crearan i la interpretaran els participants escollits de la comunitat o el grup. De manera prèvia s’haurà fet un taller de recerca i de creació esscència a partir de les bases de la comunicació no violenta (CNV).

El projecte de Simple Present

La performance estarà formada per diverses peces individuals obertes a la participació del públic, que entre si formen una globalitat i una composició en l’espai públic. La presentació final es farà el 18 d’abril entre les 11 i les 13 h a les Escoles Velles de la Bisbal d’Empordà.

Simple Present es dirigeix a qualsevol persona que estigui interessada a fer un treball de creació escènica col·lectiva, amb o sense experiència prèvia, a partir de 16 anys. Es demana que les persones escollides assisteixin a les diverses activitats i que s’impliquin en aquest procés creatiu, que serà la base per crear la instal·lació final.

La proposta la creen Atelier Escenic Stoyanova, amb una llarga trajectòria de projectes comunitaris, i Las Miradas Compartidas, experts en la comunicació corporal, l’expressió de la mirada i la comunicació verbal no violenta.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival·B celebra 10 anys amb Mushka, Julieta, Guillem Gisbert o Maria Hein

El Festival•B celebrarà el seu desè aniversari al Parc del Fòrum els dies 27 i 28 de setembre detectant les noves sensibilitats musicals emergents que marquen la tendència més actual. L’últim festival de l’estiu a Barcelona anuncia un segon avanç artístic ple de talent dins de l’escena independent i alternativa. Encapçalant aquest nou avançament trobem
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -