12.3 C
Pals
Dissabte, 3 desembre 2022
- Publicitat -

Fulminant rescissió de la franquícia del supermercat DIA de Les Voltes

Denunciat el contracte a resultes d’una agressió enregistrada i penjada a les xarxes socials que va provocar indignació a la ciutat

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Tal i com va informar puntualment Ràdio Capital, dimarts passat va començar a circular per les xarxes un vídeo en el que es podia visualitzar amb tota claredat l’agressió que va patir el client del supermercat DIA situat a Les Voltes de la Bisbal per part de dos treballadors que van ser identificats per alguns clients com l’encarregat i el seu fill.

Ben aviat es van començar a produir reaccions de repulsa per part del veïnat de la Bisbal, fins i tot la d’un regidor del municipi, i el mateix dimarts al vespre una setantena de persones, gairebé totes menors d’edat es van concentrar en senyal de protesta davant del supermercat. Van haver-hi crits, fressa de botzines i un arrauxat va provocar danys a la persiana del local fins que la intervenció conjunta dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local va calmar els ànims tot identificant l’autor dels danys.

A hores d’ara no consta que s’hagi presentat cap denúncia pels fets. Ni ho ha fet la persona agredida, ni l’encarregat del local ha reclamat pels danys patits a la persiana de l’establiment.

Dimecres vam parlar amb els treballadors afectats que no van voler fer declaracions mentre ens adreçaven a un número de telèfon que ningú agafava, i en el transcurs del matí l’ajuntament va emetre un comunicat en el que expressava el seu posicionament de rebuig cap a qualsevol actitud violenta, racista, xenòfoba, masclista o autoritària.

Per la tarda del mateix dia i confirmant a través de diferents mitjans els rumors que des de primera hora de la tarda de dimecres circulaven per la xarxa, la cadena DIA propietària de la franquícia va reaccionar amb contundència davant dels fets i després d’una fulgurant investigació interna va anunciar la rescissió del contracte amb els gestors de l’establiment en base al testimoni de l’agressió recollida en el vídeo i feta pública a través de les xarxes.

Tot plegat doncs ha estat una contundent demostració de fins on arriba el poder de les xarxes socials en el món d’avui, el que també fa evident la necessitat de que les informacions que per elles circulin siguin degudament contrastades davant la facilitat amb la que es poden manipular i posar en circulació de forma gairebé anònima.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -