Jordi Perales

Segueix nevant al Baix Empordà des de primera hora del matí. La nevada ha afectat Mont-ras, Palamós, Palafrugell, Calonge i Sant Feliu. Si bé hores d’ara la neu no té gruixos importants a les zones de carretera, es demana precaució en els desplaçaments i evitar-los si no són imprescindibles.

Sant Feliu de Guíxols cancel·la les classes a partir de les 13h. Inclou l’Escola Oficial d’Idiomes, Escola de Música i l’Escola d’Adults  El consell comarcal oferirà igualment el servei de menjador. Les activitats de Carnaval d’avui Dijous Gras a l’envelat de Guíxols Arena es mantenen amb normalitat.

També se suspenen les classes a l’Institut Puig Cargol de Calonge. A les escoles, no fan classe lectiva ni treballen els professors que no són del municipi.

Nevada al casc antic de Santa Cristina / Glòria Jara

On ha nevat amb més intensitat és a algunes urbanitzacions altes de Santa Cristina d’Aro. De moment, tots els accessos a Romanyà i les Gavarres estan oberts. L’ajuntament cristinenc demana precaució.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, la cota de neu és variable: es mou entorn dels 200 metres, si bé puntualment neva per sota. Les precipitacions ara per ara són febles.