25.7 C
Pals
Diumenge, 3 juliol 2022
- Publicitat -

Girona ha estat la segona província amb més morts a les carreteres durant el primer trimestre d’aquest any

El Servei Català de Trànsit i els Mossos d’Esquadra inicien un pla per reduir els accidents a les carreteres

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Des d’aquest dilluns, 9 de maig, el Servei Català de Trànsit i els Mossos d’Esquadra han posat en marxa un pla d’accions conjuntes com a mesura de xoc per mirar d’apaivagar l’increment d’accidents amb víctimes mortals d’aquestes darreres setmanes.

El pla s’executarà amb un patrullatge integral i tindrà com a objectius la prevenció dels accidents greus i mortals. Segons el Govern, això passa per aconseguir comportaments més segurs a la carretera, reduir les distraccions i promoure una mobilitat segura del transport de mercaderies en vehicles pesants.

La província de Girona, la segona amb més sinistres mortals

Durant el primer trimestre de 2022, deu persones van perdre la vida a les carreteres gironines. Aquesta xifra s’ha duplicat respecte al mateix trimestre de l’any passat. Una dada que està clarament condicionada per les restriccions de mobilitat imposades durant alguns mesos del 2021 a causa de la pandèmia.

L’AP-7 continua sent la carretera on més defuncions es registren. Pel que fa als motoristes, la sinistralitat ha disminuït en tot el territori català des de les dades del 2019, on en van morir 9 entre el gener i març. Des de principi d’any, s’han comptabilitzat 3 defuncions de conductors de motocicletes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El director del resort Hapimag evacuat per l’incendi de Castell d’Aro: “Vam veure flames de fins a 30 metres”

Els Bombers continuen treballant a les zones afectades i algunes cases han patit danys a l'exterior
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -