23.2 C
Pals
Dijous, 21 setembre 2023
- Publicitat -

Els gossos podran anar a la platja de Palamós, però només durant l’hivern

Temps de lectura: 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els propietaris de gossos podran portar els animals a la platja Gran de Palamós. La nova ordenança s’ha aprovat durant el Ple de novembre de l’Ajuntament.

La nova ordenança municipal de protecció, control i tinença d’animals permetrà portar els canins a la platja, però només durant l’hivern. La nova normativa diu que entre els mesos de novembre i març, i només en el tram delimitat entre els carrers del Mar i de Nàpols, els gossos podran utilitzar la platja com a espai d’esbarjo.

Aquest nou espai d’esbarjo ve impulsat per la petició de la nova ordenança municipal relacionada amb els animals. Una ordenança impulsada amb la participació ciutadana i dels grups polítics municipals.

Entre l’1 de novembre i el 15 de març, els gossos podran gaudir de la platja Gran com ha explicat el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament, Xavier Lloveras.

Ara per ara l’ordenança està en exposició pública fins al dia 14 de desembre. Si a partir d’aquell dia no hi ha cap al·legació, s’aplicarà definitivament i entrarà en vigor la nova normativa.

A banda dels espais públics, l’ordenança també regula aspectes com la inspecció i vigilància, la recollida d’animals perduts i abandonats, el cens i la identificació, o les infraccions i sancions.

L’ordenança es va aprovar per tots els grups polítics. Tot i això, des del PSC, Junts x Palamós i Sant Joan i la regidora no adscrita, Vanessa Mányik, ja han reclamat eliminar la taxa per censar els animals, ara de 23 euros. Una petició que des de l’Ajuntament estudiaran com ha explicat el regidor de Medi Ambient.

Si no hi ha cap al·legació, el dia 14 de desembre entrarà en vigor l’ordenança al municipi de Palamós i els propietaris ja podran portar els seus gossos a la platja Gran del poble.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ens cal un món estable

El món està canviant i les organitzacions internacionals creades després de la II guerra mundial estan quedant desfasades en...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -