Un moment del cara a cara entre l'Alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer i el cap de l'oposició, Juli Fernández

Aquest dijous a les vuit del vespre a Ràdio Capital, estrenem el programa “Govern i oposició”, un cara a cara entre els alcaldes i els diferents caps de l’oposició dels municipis del Baix Empordà.

“Govern i Oposició” és un programa ràdio transmèdia i multiplataforma. Això significa que més enllà de la ràdio, el programa es podrà seguir en format vídeo per Facebook live, Youtube, Periscope (Twitter) i sempre que es vulgui a través de radiocapital.cat.

El primer episodi s’ha enregistrat a la Plaça Nova de Palafrugell i enfronta l’alcalde del municipi, Josep Piferrer, i el cap de l’oposició, Juli Fernández. Piferrer i Fernández debaten sobre les circumstàncies que van envoltar la moció de censura amb la que el primer va aconseguir l’alcaldia i fer fora el govern socialista de Juli Fernández.

També debaten sobre urbanisme i sobre què cal fer amb construccions polèmiques com la del xalet del Golfet o les que s’han denunciat recentment a la muntanya del Far de Sant Sebastià.
A més, tots dos exploren, al cara a cara, la possibilitat de fer pacte entre els seus partits, ERC i PSC, després de les eleccions municipals de 2019.

Després d’aquesta primera entrega, el programa tindrà continuïtat a través dels diferents pobles del Baix Empordà.