22.3 C
Pals
Dilluns, 26 juliol 2021
- Publicitat -

Guíxols des del Carrer proposa redactar un pla de millora en espais urbans costaners

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El grup municipal Guíxols des del Carrer proposarà al ple d’avui un redactar un pla de millora en espais urbans costaners. Jordi Lloveras, regidor de Guíxols des del Carrer, ha explicat a Ràdio Capital que “davant de qualsevol obra per la que es dona llicència, l’equp de govern posa per excusa que el plantejament urbà ho permet, i que per tant9 no s’hi pot fer res”.

Amb aquest pla, doncs, volen evitar que s’utilitzin els mateixos arguments davant de demandes de noves llicències. Així doncs, pretenen protegir el paisatge costaner i preservar el paissatge natural. “Pensem que el plantejament que hi ha ara està caduc i no està actualitzat perquè és del 2006, i es nota molt pel que fa a la protecció dels espais naturals”, ha rematat Lloveras.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Una nit per no oblidar amb Els Amics de les Arts

Encara no m’he recuperat del concert que he viscut amb Els Amics de les Arts a Cap Roig aquest diumenge. De veritat que ha passat? Des del primer instant fins a l’últim ha estat inoblidable. He vist molts cops en directe al grup i avui era una d’aquelles vetllades que passaran a la història. Els…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -