20.7 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

INDIKA utilitzarà l’espai de l’antic escorxador de Palafrugell

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell cedirà de forma temporal l’ús d’una part de l’antic escorxador del municipi a l’Agrupament Indika – Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Actualment, l’entitat es trobava sense un espai on poder desenvolupar les seves activitats i era necessari comptar amb un equipament adequat per a l’oci dels nois i noies que participen a les diverses activitats que organitzen durant l’any.

D’aquesta manera, a partir d’ara l’Agrupament Indika podrà disposar d’una part de la planta baixa de l’edifici de l’antic escorxador, i d’una superfície de 257,38 m2.

En declaracions a Ràdio Palafrugell, Arianna Soley, membre d’indika, explica que valoren positivament aquesta cessió ja que per fi podran comptar amb un espai per a poder fer les activitats que organitzen amb els infants.

L’AEiG Indika de Palafrugell és un agrupament de l’entitat Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG). Es tracta d’una associació sense ànim de lucre amb la missió d’educar infants i joves a través del mètode escolta i guia.

Actualment, l’entitat compta amb un centenar de persones, i gràcies a aquest espai es podran complir millor les mesures de seguretat davant la COVID.

Segons la regidora de Joventut, Mònica Tauste, “l’entitat ara podrà desenvolupar-hi activitats amb infants i joves del municipi, pel període comprès entre el 23 d’abril de 2021 i el 22 d’abril de 2026. Després de tot aquest temps estem satisfets que puguin comptar amb un equipament de primer ordre com és aquest”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Rosa Regàs, lliure i lectora. Descansa en pau

Em comuniquen la trista notícia que ha mort la Rosa Regàs justament quan surto de la Biblioteca Nacional d'Espanya,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -