L’Ajuntament de la Bisbal ha decidit començar les obres de conservació de l’edifici d’equipaments del Carrer del Morró, construït el 1968 i conegut com a “pisos dels mestres”. Al llarg de quasi 50 anys s’ha fet ús d’aquest edifici però no s’havien fet mai obres de manteniment, i excepte la planta baixa, la resta de l’edifici i sobretot la façana estan deteriorats.

Les obres començaran per una primera fase de rehabilitació, sobretot de la façana principal. Ens ho explica Enric Marquès, Regidor d’Ensenyament.

També es farà un arrebossat, una neteja a pressió i de fongs i es pintaran les parets. Aquesta primera fase tindrà un cost de 57.819,56 euros sense IVA.

Actualment és seu del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Empordà, de Ràdio Bisbal i del Servei Educatiu del Baix Empordà. Fruit d’un procés de participació ciutadana, es va projectar que Ràdio Bisbal s’establís a l’antic edifici de l’Ajuntament. Hi aniran just quan s’acabin les obres, mentre que els serveis educatius, tal i com ha explicat el Regidor d’Ensenyament, es quedaran a l’emplaçament actual.