13 C
Dijous, 25 abril 2024

Inoportuna derrota del Palamós a casa

Un dur 2 a 3 al Municipal de Palamós. El Degà esperava assegurar els tres punts en el partit jugat com a local davant del Caldes de Montbui.

Si bé el Caldes es trobava millor classificat amb 10 punts, els palamosins esperaven aprofitar el factor camp per augmentar els seus actuals 6 punts en 7 jornades.

Però els de Joan Bayona, que van començar el matx molt concentrats i van obtenir el 2-0 en el primer quart d’hora, van baixar la intensitat incomprensiblement. Garriga i Mercader van ser els autors dels dos gols locals, que donaven clares esperances de victòria.

A partir de les dues dianes, els visitants van poder treure rèdit de la baixada d’intensitat palamosina, i empatar a 2 abans dels descans amb 2 gols de Valls.

A la segona part, el Caldes va continuar més intens que els blau-i-grocs, i ja en temps afegit van sentenciar amb el 2-3 obra de Jordi en el temps afegit.

Un resultat decepcionant, que manté el Palamós a la part baixa de Primera Catalana.

El Figueres serà el proper rival del conjunt palamosí la setmana vinent.

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.