14.6 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Interès per l’habitatge cooperatiu per a joves de Calonge

El projecte servirà per a evitar l’ús especulatiu dels pisos

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Interès per l'habitatge cooperatiu per a joves de Calonge
Loading
/

Una trentena de joves han assistit a la primera de les jornades informatives sobre la promoció de 14 pisos cooperatius per a joves que impulsa Sostre Cívic amb la participació de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. Aquest dimarts s’ha iniciat el procés per inscriure-s’hi.

Aquest projecte d’habitatge cooperatiu a Calonge s’adreça a joves de menys de 35 anys empadronats al poble. David Guàrdia, president de Sostre Cívic, explicava els beneficis del projecte.

Aquest projecte d’habitatge cooperatiu a Calonge servirà per a evitar l’ús especulatiu dels pisos. Apostant per un preu assequible, aquells joves que participin en el projecte, formaran part de la cooperativa i tindran dret d’ús del pis.

Els joves interessats en el projecte hauran de fer una aportació inicial d’entre 12.000 i 15.000 euros. Després hauran de pagar un lloguer mensual d’uns 300 euros que es reduiran a la meitat en uns anys. Els drets d’ús es podran cedir als familiars però mai es podran vendre.

La següent sessió informativa tindrà lloc el proper divendres a les 19 h al Palau Firal de Sant Antoni, i la última es tornarà a fer a la Sala Fontova el 4 d’abril a les 19 h. També serà present a la fira Expo Habitat d’aquest cap de setmana a Calonge

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -