14.4 C
Pals
Divendres, 22 octubre 2021
- Publicitat -

Verges estrenarà un nou consultori municipal l’any vinent

El proper mes de maig s’adjudicarà l’obra mitjançant un concurs públic i la construcció s’iniciarà al llarg del tercer trimestre de l’any

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Verges estrenarà un nou consultori municipal l’any vinent. El proper mes de maig s’adjudicarà l’obra mitjançant un concurs públic i la construcció s’iniciarà al llarg del tercer trimestre de l’any.

L’alcalde de Verges, Ignasi Sabater, ha qualificat la construcció del nou consultori com un “repte” per la seva administració, iniciada amb les eleccions municipals del 2015.

El nou consultori, el qual s’ubicarà al carrer Xaloc, busca oferir un marc físic acollidor i confortable tant pels usuaris com pels professionals sanitaris i resta de treballadors. Es millorarà l’accessibilitat a l’edifici, i se simplificaran els recorreguts interiors, pensant, sobretot, en la gent gran i les persones amb mobilitat reduïda.

Sabater defensa que aquest nou espai suposarà un canvi molt positiu per la ciutadania de Verges, la qual congrega un alt nombre de gent gran que necessita, quasi diàriament, atencions mèdiques o d’infermeria.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El volcà desconegut del Baix Empordà que es troba al Massís del Montgrí

Dos catedràtics del departament de ciències ambientals de la Universitat de Girona, van descobrir l'aflorament volcànic al 1996.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -