23.5 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

L’IPEP instal·la 6 nous panells informatius i de senyalització als polígons industrials

Aquestes estructures ajuden a posicionar els PAE de Palafrugell en un marc de competitivitat, sostenibilitat i innovació que els diferenciï de la resta

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) ha instal·lat als polígons d’activitat econòmica (PAE) del municipi, 6 nous tòtems indicatius. Els panells mostren, a més de les indicacions per arribar a les diferents empreses, un plànol de tots els polígons per tal de donar-los a conèixer, i al mateix temps enfortir i impulsar la marca Palafrugell Industrial.

Els 6 tòtems orientatius es poden trobar al llarg del vial nord, al carrer de la Metal·lúrgia i a l’avinguda 1 d’octubre. Aquestes estructures ajuden, a través d’una identitat visual pròpia, posicionar els PAE de Palafrugell en un marc de competitivitat, sostenibilitat i innovació que els diferenciï de la resta.

L’Ajuntament de Palafrugell, a través de l’IPEP, es busca posicionar-se estratègicament com un territori atractiu per viure, treballar i visitar. Amb aquesta perspectiva, l’objectiu és crear una atractivitat territorial que permeti consolidar el teixit empresarial existent.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Diverses poblacions del Baix Empordà acolliran la 4a edicó de la cursa solidària “Corre per les mames”

Sant Feliu de Guíxols, Palamós, la Tallada-Bellcaire-Torroella de Montgrí i Palafrugell són els municipis de la comarca que acolliran la cursa el pròxim 15 d'octubre. Els participants podran triar entre per fer un recorregut circular de 5km corrent o caminant, si bé en alguns casos s'han dissenyat també recorreguts més llargs, d'entre 8 i 10 km.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -