13.1 C
Pals
Dissabte, 2 març 2024
- Publicitat -

Isidre Tenas serà el candidat de Som gent del poble a l’alcaldia de Palafrugell per les eleccions del 2023

Joan Vigas cedeix la seva posició com a cap de llista per les properes eleccions

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Som gent del poble ha presentat a Isidre Tenas com a cap de llista per les pròximes eleccions municipals a Palafrugell. Així, Joan Vigas cedeix la posició de cap de llista després de nou mesos com a alcalde del municipi. L’acte s’ha celebrat al Club de Tennis Llafranc on l’alcalde i el candidat a l’alcaldia de Palafrugell hi tenen una llarga trajectòria.

Joan Vigas ha destacat que després de cinc anys dins la política municipal ha decidit no allargar més la seva posició com a cap de llista. Reconeix que la vida són etapes i que ara per ara tanca un període com a cap de llista per Som gent del poble.

Joan Vigas també destaca que durant aquests quatre anys dins el govern de Palafrugell des de Som gent del poble s’ha intentat gestionar el consistori “evitant ser polítics”. La voluntat del partit en aquests quatre anys, afirma Joan Vigas, ha estat “gestionar i oferir el millor servei a la població de Palafrugell”. Vigas també ha destacat que el nou candidat a l’alcaldia, Isidre Tenas, està creant un “equip” per presentar-se a les eleccions del 2023.

Isidre Tenas ha agraït al partit i a Joan Vigas la feina que han fet durant els últims anys. El candidat a l’alcaldia reconeix que “la clau de l’èxit” del partit és l’equip de persones serioses i compromeses que hi ha al darrere. També recorda que la coherència és la base d’aquest equip que volen formar des de Som gent de poble.

Actualment, Isidre Tenas és regidor delegat d’Esports a l’ajuntament de Palafrugell i president del Club Tennis Palafrugell. Durant 39 anys va ser membre de la junta directiva del Club Tennis Llafranc, quatre dels quals com a vicepresident.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -