15.2 C
Pals
Dimarts, 16 abril 2024
- Publicitat -

Torna el temps assolellat amb Tramuntana moderada i ambient fred

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ahir al matí diversos ruixats de neu es van deixar veure al massís del Montgrí, a Begur, també a Palafrugell, la Bisbal d’Empordà, i altres localitats baix empordaneses, però tal com esperàvem va ser feble, testimonial i sense agafar al terra i sovint barrejada amb aiguaneu o plugim. Sols a zones elevades de les Gavarres com a Fitor o el puig d’Arques la neu va arribar a agafar, emblanquinant transitòriament el paisatge sense cap més incidència. La pluja de la tarda va deixar entre 3 i 10 mm a la comarca.

Pel que fa al temps d’aquest dimecres tranquil·litat amb alguns núvols residuals a primera hora, però el dia serà en conjunt força assolellat i fred. La temperatura mínima pot baixar més, especialment la propera nit amb gelades. La temperatura màxima es recupera lleugerament i podrà assolir els  10-12 ºC.

Continuarà la Tramuntana, de força moderada amb cops d’entre 40 i 60 km/h. Pels propers dies estabilitat atmosfèrica, sol ambient fred amb gelades nocturnes i el vent s’afeblirà dijous però guanyarà força entre divendres i dissabte.  

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -