10.3 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

Ja es poden presentar candidatures a Bisbalenc/a de l’any

Serà un guardó honorífic que s'escollirà estrictament de forma popular entre totes les candidatures que arribin

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Bisbal d’Empordà posa en marxa una consulta ciutadana per escollir, per primera vegada, el Bisbalenc o Bisbalenca de l’any 2019. Serà un guardó honorífic que s’escollirà estrictament de forma popular entre totes les candidatures que arribin.

L’objectiu és reconèixer una persona que, aquest any, hagi destacat per algun acte concret o per un fet extraordinari de l’àmbit social, cultural, esportiu, ambiental o científic. Poden ser proposades persones lligades a la Bisbal, tot i que no cal que hi estiguin empadronades. L’objectiu, fomentar la participació, segons explica el regidor de Cultura i Participació, Carles Puig.

Ara ha començat el període per presentar candidatures. Cada persona pot presnetar només un nom a la llista. Es pot fer online o presencialment al registre d¡entrada de l’ajuntament fent una breu descripció del motiu pel qual la persona hauria de rebre el guardó. El període comença aquest dimecres 20 de novembre, i acaba divendres 29.

Totes les candidatures presentades es posaran a votació, i no hi haurà cap comissió que les limiti. Carles Puig explica que s’ha volgut evitar qualsevol interferència política.

El període de votació popular serà entre el 2 i el 15 de desembre, tant online com a l’Ajuntament. Si cap candidatura aconseguís més d’un 10% dels vots, es faria una segona ronda del 16 al 22 de novembre amb les 5 candidatures més votades.

El guardó es llurarà el 29 de desembre la sala de Plens.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -