19 C
Pals
Dimecres, 29 setembre 2021
- Publicitat -

Ja es poden presentar candidatures a Bisbalenc/a de l’any

Serà un guardó honorífic que s'escollirà estrictament de forma popular entre totes les candidatures que arribin

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Bisbal d’Empordà posa en marxa una consulta ciutadana per escollir, per primera vegada, el Bisbalenc o Bisbalenca de l’any 2019. Serà un guardó honorífic que s’escollirà estrictament de forma popular entre totes les candidatures que arribin.

L’objectiu és reconèixer una persona que, aquest any, hagi destacat per algun acte concret o per un fet extraordinari de l’àmbit social, cultural, esportiu, ambiental o científic. Poden ser proposades persones lligades a la Bisbal, tot i que no cal que hi estiguin empadronades. L’objectiu, fomentar la participació, segons explica el regidor de Cultura i Participació, Carles Puig.

Ara ha començat el període per presentar candidatures. Cada persona pot presnetar només un nom a la llista. Es pot fer online o presencialment al registre d¡entrada de l’ajuntament fent una breu descripció del motiu pel qual la persona hauria de rebre el guardó. El període comença aquest dimecres 20 de novembre, i acaba divendres 29.

Totes les candidatures presentades es posaran a votació, i no hi haurà cap comissió que les limiti. Carles Puig explica que s’ha volgut evitar qualsevol interferència política.

El període de votació popular serà entre el 2 i el 15 de desembre, tant online com a l’Ajuntament. Si cap candidatura aconseguís més d’un 10% dels vots, es faria una segona ronda del 16 al 22 de novembre amb les 5 candidatures més votades.

El guardó es llurarà el 29 de desembre la sala de Plens.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El porta a porta a Forallac ja està del tot desplegat

Aquesta setmana finalitza el procés de desplegament del porta a porta a Forallac, amb l'inici de la prestació del servei al polígon industrial, el darrer punt planificat
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -